Special Events ⇒ SİMRACERSTR 2.YIL ÖZEL ETKİNLİĞİ 6 EKİM 2017 CUMA *SAAT 20:00*
Moderatör: Moderatörler
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
-
peez
- Ad: Barış Karasakız
- Has thanked: 19 time
- Been thanked: 20 time
Re: SİMRACERSTR 2.YIL ÖZEL ETKİNLİĞİ 6 EKİM 2017 CUMA
peez yazdı:Barış Karasakız
Son anda çıkan bir işten dolayı malesef katılamayacağım.
Barış Karasakız
- mert_sch
- Ad: Mert
- Has thanked: 20 time
- Been thanked: 8 time
Re: SİMRACERSTR 2.YIL ÖZEL ETKİNLİĞİ 6 EKİM 2017 CUMA *SAAT 20:00*
Aranel Ciryatan yazdı:sunucu açıldı
Fixed setup diye yazılmıştı ama serverde setup serbest görünüyor düzeltirseniz iyi olur
Ben de gelmeye çalışacağım.
Tahir Şanlı
Tahir Şanlı
- Zin
- Ad: Hakan
- Has thanked: 267 time
- Been thanked: 622 time
- İletişim:
ben de geliyorum.. Hakan
Windows 10 / Intel Core i5 2500 @ 3.30GHz / MSI Z68MA-G43 / BenQ XL2410T / NVIDIA GeForce GTX 470 / Logitech Driving Force GT
- Emin Babaoglu
- Moderatör
- Ad: Rustoocas
- Has thanked: 195 time
- Been thanked: 295 time
- İletişim:
Sıralamalarda 10. sırayı alabildim, yarış başlangıcı temassız geçmesi zordu ve 1.-2. virajlarda temas oldu ve biraz sonra yolda kalan bir araçtan sıyrılayım derken Efe Can'a çarptım, sonrasında ön grup koptu biraz.
Mehmet Uğur ile ön gruba yetişme gayretiyle giderken aracı arka uzun düzlükte frenleme sonrası kontrol edemeyişimizle birlikte birkaç kereden fazla her tur pist dışına çıktık. Zaman kaybetmeye devam ederken istikrarlı turlarla bize yetişen Onur Süzen yetişti ve bizi geçmeyi başardı tebrik ederim kendisini.
@MUE öyle bir başlayayım dedim yazıya senin yerine de sonuna kadar yazmış oldum
Yarışı düzenleyen ve katılan herkese teşekkürler.
Mehmet Uğur ile ön gruba yetişme gayretiyle giderken aracı arka uzun düzlükte frenleme sonrası kontrol edemeyişimizle birlikte birkaç kereden fazla her tur pist dışına çıktık. Zaman kaybetmeye devam ederken istikrarlı turlarla bize yetişen Onur Süzen yetişti ve bizi geçmeyi başardı tebrik ederim kendisini.
@MUE öyle bir başlayayım dedim yazıya senin yerine de sonuna kadar yazmış oldum
Yarışı düzenleyen ve katılan herkese teşekkürler.
- FurkanOzcan
- Ad: Furkan Özcan
- Has thanked: 228 time
- Been thanked: 251 time
- İletişim:
Default ayarla sürünüyordum özellikle viraj girişlerinde. Ufuk sağ olsun anti-roll bar'larda öneri verdi, kendime göre biraz da aracı alçalıp arka süspansiyonu yumuşatınca araç kullanılabilir oldu. Sıralamada beklemediğim bir pol aldım, startta Ufuk füze gibi kalkınca içeriyi kapatma şansı dahi bulamadım. Ardından çok güzel bir takip başladı, kendisini viraj çıkışlarında geçmeye çalıştım; çünkü virajlara çok iyi hız taşıyordu girişlerde. Bir kere geçmeyi başarınca ufak ufak farkı açabildim. İkimiz de tur bindirmelerde oldukça sıkıntı yaşadık, pist dışına da çıktık ancak Ufuk daha şanssız taraftı bu konuda. Aynadan gördüğüm kadarıyla kendisini sağlam biçiyorlardı az kalsın. Kendisi de yarışın sonlarına doğru temposunu azaltıp takibi bırakınca rahat bir galibiyet geldi. Ayar önerisi ve mücadele için kendisine teşekkür ederim.
Özel etkinlik ancak bazı pilotlarda ne çevre farkındalığı ne de yarış etiği var. Tur bindirmelerde ekstra centilmence davranan pilotların (teşekkür ederim onlara) yanında ilk cümlemde bahsettiğim isimleri görmek üzücü. 1. virajdan 2. viraja kadar yanında gitmeme rağmen beni fark etmeyen ve dönerken ben yokmuşum gibi üstüme kırıp pist dışına atanlar oldu. Ben adamların beni fark etmediklerini daha üstüme kırmadan anlayıp ayağımı gazdan çekecek kadar dikkatli davranırken böyle şeyler yapıp bir özür dilemeyecek kadar boş vermiş hareketler görmek şaşırtıyor. Newbie'nin önemi de buradan anlaşılıyor, umarım bundan sonra lisans sisteminde de daha katı ceza puanları uygulanır.
Bunun haricinde bu güzel organizasyonun 2. yılı kutlu olsun. Umarım önümüzdeki senelerde de mücadele ve temiz yarış ortamı gelişerek devam eder.
Özel etkinlik ancak bazı pilotlarda ne çevre farkındalığı ne de yarış etiği var. Tur bindirmelerde ekstra centilmence davranan pilotların (teşekkür ederim onlara) yanında ilk cümlemde bahsettiğim isimleri görmek üzücü. 1. virajdan 2. viraja kadar yanında gitmeme rağmen beni fark etmeyen ve dönerken ben yokmuşum gibi üstüme kırıp pist dışına atanlar oldu. Ben adamların beni fark etmediklerini daha üstüme kırmadan anlayıp ayağımı gazdan çekecek kadar dikkatli davranırken böyle şeyler yapıp bir özür dilemeyecek kadar boş vermiş hareketler görmek şaşırtıyor. Newbie'nin önemi de buradan anlaşılıyor, umarım bundan sonra lisans sisteminde de daha katı ceza puanları uygulanır.
Bunun haricinde bu güzel organizasyonun 2. yılı kutlu olsun. Umarım önümüzdeki senelerde de mücadele ve temiz yarış ortamı gelişerek devam eder.