Special EventsOpenWheel Special Race

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
TurkF1
Ad: Buğra Sezer
Been thanked: 27 time

Re: OpenWheel Special Race

Mesaj gönderen TurkF1 »

AlperAkbilgi yazdı:Ses efsane :)

Aracı seçerken (yani modu) öncelikli olarak detaylı araç içi dinamikleri var mı yok mu bunu gözettim çünkü sizlerin en çok realistik araçlarla ilgilendiğinizi biliyorum.

Üç beş mod indirdim lakin bazıları o kadar kötüydü ki yani indir kullan tarzında araçlardı bu tarz araçları sevmeyeceğinizi bildiğim için içlerinde sürüş dinamikleri olarak en iyi durumda olduğunu düşünüğüm MP4 seçtim.

Sonrasında durumu Mehmet bildirdim ve Mehmet test yapılmalı araç dinamikleri incelenmeli ona göre olur dedi.

Test içinde Serkana rica ettim lakin o bu aracı zaten biliyormuş ve şu yorumu yaptı "Asetto için yapılmış bennim bildiğim en gerçekçi F1 aracı bu" bende ondan bir replay istedim oda beni kırmadı.

Replay benim skin dosyası ile çalıştırdım ve gördüğünüz sonuç ortaya çıktı.

Yani test aslında fason değil gerçek anlamda onay aldı araç diyebilirim.
Kullanıcı avatarı
AlperAkbilgi
Süper Moderatör
Ad: Alper
Has thanked: 302 time
Been thanked: 131 time
İletişim:

Mesaj gönderen AlperAkbilgi »

Openwheel araçları sürmeyi pek sevmiyorum, sadece izlemesi güzel benim için fakat sırf bu ses için sürerim. Özlediğim F1 sesi. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
TurkF1
Ad: Buğra Sezer
Been thanked: 27 time

Mesaj gönderen TurkF1 »

AlperAkbilgi yazdı:Openwheel araçları sürmeyi pek sevmiyorum, sadece izlemesi güzel benim için fakat sırf bu ses için sürerim. Özlediğim F1 sesi. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Videoda gördüğünüz araç bu arkadaşlar indirip pratik yapabilirsiniz.

http://www.racedepartment.com/downloads/mclaren-mp4-13.6061/download?version=9585

Resim

Eğer moddan çıkan araçalrın içinden yukardaki gri-turuncu aracı seçip piste çıkarsanız ve sonra replay dosyasını isim soy isminizle bana atarsanız güzel çekimlerinizi yapabilirim sonrada sitenin galerisine koyarım oradan ufak ufakta olsa izlenme geliyor insanlar merak edip giriyorlar.
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 903 time
İletişim:

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

Kayıt başlığımız açılmıştır arkadaşlar.

announces/ac-16-haziran-f1-kanada-special-event-t203.html
The World is Mine!