Tanıt Kendini!Merhaba

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Erdem Gueveli
Mesajlar: 5
Kayıt: 18 Nis 2021, 08:45
Ad: Erdem Güveli
Konum: Deutschland
Has thanked: 2 time
Yaş: 35

Merhaba

Mesaj gönderen Erdem Gueveli »

Bir ay kadar geç olsa bile bir tanışma mesajı atmak uygun olur diye düşünüyorum, malum 4 yarıştır akademide yarışıyorum. Ben Erdem Güveli, 32 yaşındayım, son 9 yıldır Almanyada ikamet etsemde (muhtemel yüksek Lag sebebi :) ), bu yıl içerisinde yurda kesin dönüş yapmayı planlıyorum. Şuanda otomobil sektöründe teknik dizayn ekip lideri olarak çalışıyorum.

Bu tarz simulasyon tarzı 'oyunlara' başlayışım yaştanda dolayı biraz geriye dayanıyor, F1 Challenge 99-02 - Rfactor - Race07 - Assetto Corsa oyunlarında bol bol zaman geçirsemde, yarışmaya asıl olarak ProF1tr çatısı altında Rfactorde başladım 2007-2009 yılları arasında, ardından okul, Almanya, evlilik, çoluk çocuk derken aslında 2009-2010 yıllarından sonra Assetto Corsada zevkine single player sürüş hariç ortalıkta yoktum. Tabi motorsporları ve yarışma 'zehri' benden 12 yaş küçük kardeşlerime bulaşmış bulunmakta ve Yusuf burada yarışmaya karar verdiğinde, bende gelmeye karar verdim. Yusuf'un ikizi Mehmet Yavuz'u da olaya dahil edip 3 Güveli olarak gelecekte muhtemelen yarışlara ve/veya bir yarış serisine katılmayı düşünüyoruz. Özellikle gelecekteki bir kaç ayda bir karar alıcaz muhtemelen ne yapacağımız - ne yapabileceğimiz- hakkında. Benim çalışma ve aile hayatımın temposu dolayı bir çok seride rekabetçi olarak yarışmam zor olduğundan, muhtemelen ben bir seri veya platforma karar veririm diye tahmin ediyorum. ACC, Iracing veya Akademi hariç bir lig olursa AC'de olur tabi.

Sırasıyla Microsoft Sidewinder - Momo - G25 (hala Yusuf ve M. Yavuzun ellerinde çalışıyor) - DFGT derken, TRye dönmeden önce malum sebeplerden ötürü direksiyon vs. ne varsa güncelledim ve üzerimdeki pası atmaya çalışıyorum. An itibariyle Acer Predator Laptop ve zamanında ProF1tr de yarışırken bile kullandığım 13 yıllık 22 inch monitörle sürüyorum.

ProF1tr, TürkiyeF1.com zamanlarından tanıdığım arkadaşların isimlerini burada görmekte güzel bir sürpriz oldu. Bir kaçını bizzat tanısamda, bir çoğuna en azından isim olarak aşinayim.
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 3337
Kayıt: 10 Mar 2016, 13:30
Ad: Mehmet
Has thanked: 215 time
Been thanked: 897 time
Yaş: 39
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Re: Merhaba

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

Erdem tekrar hoş geldin aramıza. 3 kardeş güzel bir takım olacaksınız gibime geliyor bana :)
The World is Mine!
Cevapla

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön