Hikayenizi okurken gerçekten simülasyon yarışları konusundaki tutkunuz ve deneyiminiz beni etkiledi! TOCA Race Driver 2 ile başladığınız dönemi çok güzel bir şekilde anlatmışsınız, o dönemin oyunları gerçekten simülasyon dünyasına olan ilgimi artırmıştı. Özellikle WTCC ve modlama ile uğraşarak yaşadığınız keyif oldukça anlamlı.
Logitech G27 ile simülasyon dünyasına daha derinlemesine adım atmışsınız, bu direksiyon seti gerçekten de yarış deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor. Ben de Project Cars'ın keyfini çok severek çıkarıyorum, ve Assetto Corsa gibi oyunlar da her zaman büyük bir zevk kaynağı olmuştur. Ancak dediğiniz gibi, TOCA Race Driver 2'nin yerini hiçbir oyun almış değil, nostaljik bir bağ kuruyor insan.
Online yarışlar konusunda fair-play'e dikkat ettiğiniz için çok takdir ediyorum, zira bu tür ortamlarda bazen herkesin düzgün bir tutum sergilemesi zor olabiliyor. Burada sizi görmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak gerçekten çok keyifli olacak.
Project Cars şampiyonası konusunda da kesinlikle haklısınız, güzel bir organizasyon olursa ben de katılmak isterim! Assetto Corsa belki zayıf halkam dediğiniz gibi ama her oyunun kendine has bir keyfi olduğunu da unutmamak lazım.
İyi yarışlar ve yeni tanıştığımıza memnun oldum! Umarım bir turnuvada karşılaşırız.