Selamlar,
Moza Racing R9, Moza Racing CRP Load Cell Pedal 3'lü Pedal ve Moza Racing CS Steering Wheel Yuvarlak direksiyon aldım. Açıkcası birden cok video izledim fakat bir türlü hayel ettiğim gibi çalıştıramadım. Uzun yıllar sonra tekrar oyun oynamaya başlamak istiyorum. Sizden bu cihazımı kullanabilmek için yardım istiyorum. Assetto Corsa oynabilmek için bilgilendirme yapabilirsiniz çok memnun olurum.
Tanıt Kendini! ⇒ Giriş Seviye Kullanıcı
Moderatör: Moderatörler
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 901 time
- İletişim:
Re: Giriş Seviye Kullanıcı
Tam olarak nasıl bir yardıma ihtiyacınız var? direksiyon ayarları açıkçası her araca göre değişiyor. Kullandığınız her arabaya göre ayar yapmanız lazım. Buda biraz mesai gerektiriyor tabii ki.cengizyas yazdı: ↑10 Ara 2024, 23:02 Selamlar,
Moza Racing R9, Moza Racing CRP Load Cell Pedal 3'lü Pedal ve Moza Racing CS Steering Wheel Yuvarlak direksiyon aldım. Açıkcası birden cok video izledim fakat bir türlü hayel ettiğim gibi çalıştıramadım. Uzun yıllar sonra tekrar oyun oynamaya başlamak istiyorum. Sizden bu cihazımı kullanabilmek için yardım istiyorum. Assetto Corsa oynabilmek için bilgilendirme yapabilirsiniz çok memnun olurum.
The World is Mine!
Öncelikle dönüşünüz için teşekkür ederim. Bu konudaki sorunları bir şekilde halletmenin yolunu buldum. Bu sefer de ETS 2 içinde gaz pedalını bir türlü tanıtamıyorum. Asetta ve forza gibi oyunlarda gerekse moza pit house uygulamasında her türlü görünüyor ve tepki veriyor. ETS 2 de ise gaz pedalını görmüyor. Çok video izledim daha çok bu ayarlar yerine oyun içi görüntülerer yer veriliyor. bu konu da destek olabilirseniz çok mutlu olurum.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 901 time
- İletişim:
ETS2 de ekipman ayar bölümünde üst tarafta kontrolcüler listelenir. USB bir pedal kullandığınız için orada pedalın ayrıca seçilmesi gerekiyor. Eğer yukarıdan pedal seçilmez ise pedal ataması yapamıyorsunuz.cengizyas yazdı: ↑21 Oca 2025, 12:36 Öncelikle dönüşünüz için teşekkür ederim. Bu konudaki sorunları bir şekilde halletmenin yolunu buldum. Bu sefer de ETS 2 içinde gaz pedalını bir türlü tanıtamıyorum. Asetta ve forza gibi oyunlarda gerekse moza pit house uygulamasında her türlü görünüyor ve tepki veriyor. ETS 2 de ise gaz pedalını görmüyor. Çok video izledim daha çok bu ayarlar yerine oyun içi görüntülerer yer veriliyor. bu konu da destek olabilirseniz çok mutlu olurum.
The World is Mine!