Merhabalar,
Asetto corsa competizione da her türlü online lobide, birkaç dakika sürdükten sonra ''lost the connection to server'' diye hata alıyorum. İnternet bağlantım kesilmiyor, arkadan müzik, video veya internet ile yapılabilecek herhangi birşeyi yapabiliyorum ve internet de bağlı gözüküyor. Ya da steam bağlantım falanda kesilmiyor. Ama şunuda belirteyim oyunu ev internetiyle değil mobil internetimi laptopa bağlayarak oynuyorum. Yaşayan ya da sorunla ilgili bilgisi olan sorunu anlatıp veya çözümünden bahsederse sevinirim. İyi günler , iyi yarışlar dilerim.
Assetto Corsa Competizione ⇒ ACC ''Lost the Connection to Server''
Moderatör: Moderatörler
ACC ''Lost the Connection to Server''
En son bayBaykuş tarafından 02 Mar 2025, 20:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 901 time
- İletişim:
Re: ACC ''Lost the Connection to Server''
Bu sorun genelde CGN IP nedeniyle oluyor. modeminizin ya da telefonunuzun aldığı IP ile whatismyip sitesindeki IP adresi aynı mı bunu kontrol edin. Eğer aynı değilse bu CGN IP demektir ve durumu gidermek için sabit IP almanız gerekir.bayBaykuş yazdı: ↑17 Şub 2025, 19:23 Merhabalar,
Asetto corsa competizione da her türlü online lobide, birkaç dakika sürdükten sonra ''lost the connection to server'' diye hata alıyorum. İnternet bağlantım kesilmiyor, arkadan müzik, video veya internet ile yapılabilecek herhangi birşeyi yapabiliyorum ve internet de bağlı gözüküyor. Ya da steam bağlantım falanda kesilmiyor. Ama şunuda belirteyim oyunu ev internetiyle değil mobil internetimi laptopa bağlayarak oyuyorum. Yaşayan ya da sorunla ilgili bilgisi olan sorunu anlatıp veya çözümünden bahsederse sevinirim. İyi günler , iyi yarışlar dilerim.
The World is Mine!
Peki telefona statik ıp alabiliyor muyum. Çünkü ev interneti bağlatamıyorum da.
En son bayBaykuş tarafından 02 Mar 2025, 20:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 901 time
- İletişim:
Operatöre göre durum değişebilir. Turkcell aylık 90 TL'den kiralıyor.
The World is Mine!