Sohbet & Geyik ⇒ Park Çıkışını Engelleme, Tehdit...
Moderatör: Moderatörler
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
Park Çıkışını Engelleme, Tehdit...
Beyaz Skoda, dörtlü falan yanmıyordu, özür falanda dilenmedi. Park çıkışını engelleme, '' tehdit ''den şikayet edildi. Bunlara pabuç bırakmayın.

- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
Re: Park Çıkışını Engelleme, Tehdit...
antking yazdı:nereye nasıl şikayet edildi
Ayrıntılı anlatayım. Park ettik gittik, geldimizde durum böyleydi. Parkomat geldi araç sahibini bula bilirmsin dedim buluruz dedi. Bi iki yere seslendi. Adam yok, ben köşeye geçtim fotosunu çektim. Ne olur ne olmaz diye. Sonra araç sahibi geldi. Hiç bir şekilde özür dilemedin araba binip gidecekti park parasıda vermeyecekti. Parkomat, babam falan camı aç falan dediler. Ben araçtaydım. İnsan özür diler falan dedi parkomat. Arkdaş resmini çekti şikayet edecekler dedi sonra etsinler bak ne oluyor falan tehditler havada. Sonra ben kapıyı açtım fotoğrafı heryerde paylaşıcam falan dedim bak paylaş ne yapıyroum falan dedi. Payalaşır linkinide atarım dedim
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Keşke sistem adam gibi işlesede ceza alsa. Herkes bapırıp çağırıp tehditler savurunca milletin sineceğini sanıyor.
- EmreDFace
- Ad: Emre
- Has thanked: 18 time
- Been thanked: 110 time
antking yazdı:Keşke sistem adam gibi işlesede ceza alsa. Herkes bapırıp çağırıp tehditler savurunca milletin sineceğini sanıyor.
İşte sistemi bazen sen işleteceksin.Adam geldiğinde kafasını tutup kaputa vuracaksın.Sonra ( içimden o kadar güzel özgü sözler geçiyor ki ).Güle güle giyip ayrılacaksınız.