Ahmet Tokmak yazdı:Hardları ciddi bi şekilde test edebildiniz mi? Ben şahsen medleri bir türlü çalıştıramadım. Hatta medle başlasam muhtemelen 2 sn de sabit tutamıcaktım bile farkı. Sıralama turlarına bile Hard lastikle çıktım:))
Belki sizde de hard böyle güzel performans verebilirdi. İşim ozaman daha zor olurdu bence:)
Açıkcası hard lastiği test etmedim. Yani medium lastiğin biticeğini biliyordum. Fakat bu kadar ani biteceğini düşünmedim. 20. turlarda sıkıntı çıkarmaya başlar sonrasında idare ederim diye düşünmüştüm. 14-15. turda aracın kafası bir den atmaya ve frenlerim hissizleşmeye başlayınca "eyvah" dedim. Hard lastiğe olmasada olur gibi bir kafayla yaklaşıyordum ki! Sayende ne olduğunu anladım. Aslını sorarsan medium lastik nasıl çalışıyor onuda bilmiyorum. Mediumun daha iyi yol tutuyor fakat daha hızlı eridiği söylendi. Ben de ona göre hareket ettim. Teknik konular okyanus gibi... Biraz korkutucu.
Bir de canlı yayında Gabriel seni dışarı fırlattım, sonrasında yarış çizgimi değiştirmişim gibi bir şey dedi. Onu şöyle ifade etmeye çalışayım. 2. sektöre benden hızlı giriyordun. Sanırım bunu avantaja çevirmeyi düşündün. Viraja girmeden önce atağını yaptın ben de senin stresini attırabilmek için gaza basıp viraj girişine kadar geldik. viraj içinde arabayı içeride tutabilirdim diye düşünüyorum. Fakat senin hızının çok yüksek olduğun görünce ve 1-2 metre sonra dışarı fırladığını görünce parelel olarak çizgimi dışarı aldım.
Ayrıca yapıcı düşüncelerin içinde teşekkür ederim.