Special Events09 EYLÜL 2017 CUMARTESİ MONZA 90DK MULTICLASS YARIŞ

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
Frtsan
Eğitmen Pilot
Ad: Fırat
Has thanked: 231 time
Been thanked: 282 time

Re: 09 EYLÜL 2017 CUMARTESİ MONZA 90DK MULTICLASS YARIŞ

Mesaj gönderen Frtsan »

Server a baktığımda pistte turlayan pek çok pilot gördüm. Ancak katılım sayıları az kaldı. Demek ki zaman uymadı pek çok kişiye.
Kullanıcı avatarı
atabeysulku
Ad: ömer atabey
Has thanked: 7 time
Been thanked: 5 time

Mesaj gönderen atabeysulku »

Atabey SULKU

Ferrari 458 GT2
Kullanıcı avatarı
serkan kaplan
Süper Moderatör
Has thanked: 111 time
Been thanked: 172 time

Mesaj gönderen serkan kaplan »

serkan kaplan- 787B
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 903 time
İletişim:

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

Merhaba arkadaşlar, Sunucu 123456 şifresi ile şifrelenmiştir.
The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
Frtsan
Eğitmen Pilot
Ad: Fırat
Has thanked: 231 time
Been thanked: 282 time

Mesaj gönderen Frtsan »

Yaris basinda ilk viraj karmasasinda spin atip viraj kesme cezasi yedikten sonra yaris boyunca ertekin i yakalama mucadelesi verdim. Sonraki turlarda yedigim iki kesme cezasina ragmen cabaladim. Farki azar azar kapatip buyuk hatalarla acilmasina engel olamiyordum. Ikinci stintte daha istikrarli surusle derecelerimi iyilestirdim. Ancak yaris sonuna kadar mucadele edebilecek mesafeye ulasamadim. 90 dk boyunca aradaki farki gozeterek micadele ettik. Bu da farkli bir deneyimdi benim icin.

Ferrarilerin kalkisi mazdalara gore cok iyi. Kalkista kendimi ilk sirada buldum. Duzlugun sonunda gecildim tabii.

Ilerleyen turlarda yaristan ayrilmalar sonucu 3 kisi bitirdik. Az olmamiza ragmen herkes kendi yarisini verdi. Harun un ilk online deneyimiydi. Spin atmadan belli bir istikrarla surdu. Tebrik ederim.

Ertekin aradaki farki cok iyi yonetti. Cok istikrarliydi. Ne zaman hizlansam hemen ardindaki turda benzer veya daha hizli turu atip moralimin bozulmasina sebep oldu:) soft lastikleri 25 tur civari cok iyi yonetti. galibiyet icin tebrikler.
Kullanıcı avatarı
car_lover
Süper Moderatör
Ad: Semih Emre
Has thanked: 154 time
Been thanked: 278 time

Mesaj gönderen car_lover »

Bitiren arkadaşlara tebrikler. Şahsen Serkan ayrildiktan sonra diger Mazda lara da tur bindirdigimiz için tek başıma kaldım. En azindan yarışın yarısını tamamlamak istedim. Ayrica araç ta cok guzeldi. 45dk dolduktan sonra da çıktım.

Keske daha fazla katilim olsaydi da yol tutuş artışını daha iyi gozlemleyebilseydik.

Bitiren arkadaşlar bu konuda ne dusunuyor? Belki ilerleyen turnuvalarda pistleri optimum yerine green yaparak başlayabiliriz.
Kullanıcı avatarı
FurkanOzcan
Ad: Furkan Özcan
Has thanked: 228 time
Been thanked: 251 time
İletişim:

Mesaj gönderen FurkanOzcan »

Yarışa katılamasam da server'da turlamıştım. Aracın sürüşü oldukça zordu ama pistin tutunmasının da bunda etkisi vardı. Ben turladığımda 95 civarlarındaydı ki gerçekten büyük fark yaratıyor bu. Ondan önceki antrenman seansında 96'lardaydı ve bu tutunma farkı bile hissediliyordu.

Bence sıralama turlarının sonuna doğru tutunmanın maksimuma çıkmasını sağlayabilecek şekilde ayarlayıp sonraki seans olan yarışta da 97'lerden başlatılırsa mükemmel olur.
Kullanıcı avatarı
Harun A.
Ad: Harun Aydin
Has thanked: 135 time
Been thanked: 28 time

Mesaj gönderen Harun A. »

Yarışın sonlarına doğru yol tutunması baya arttı. Server'a ilk girdiğimde frenlemede çok sıkıntı yaşadım. Server haricinde arabayı rahat kullanabilirken serverda frenlemeyi kaçırıyordum. Fırat'la konuştum o da green yapılmış olabileceğini söyledi.
Temkinli olmak gerekiyor uzun bir süre fakat sonra gerçekten hızlı turlar atılabilir. Dün az kişi olduğumuz için daha da geç gelmiş olabilir yol tutuşu. Fırat ve Ertekin Dal'dan baya uzak kaldığım için sonlara doğru motive olmak çok zor oldu. Yol tutuşun avantajını kullanamadım en azından fastest lap yapmak için. Keşke Mazda'lar olsaydı tur bindirmede olsa araç görmek iyi oluyordu :D Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
En son Harun A. tarafından 10 Eyl 2017, 13:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
sensei
Ad: Ertekin Dal
Has thanked: 320 time
Been thanked: 234 time
rookie’s avatar
Loading…

Mesaj gönderen sensei »

Uzun sure sonra cook zevk aldigim bir yaris oldu.Bir sureden beri direksiyon ve pedal ayarlari ile sikinti yasiyordum.Usb portunu degistirince sorunlar buyuk olcude gitmis gibi gorunuyor. firat'in sanssizligi benim ssnsim oldu ve yaris sonuna kadar bunu korumaya calistim.
Bence yarislarda, pistin tutunmasi dusukten baslayarak gelismeli, hatta deniz yada col gibi kumlu bolgelerdeki pistler dusty olarak baslamsli.hava ve ruzgar da olmali.ambians ve etken faktor olmasi acisindan daha fazla heyecan vereci olacaktir diye dusunuyorum.
458 ilk baslarda cok sert geldi.ben de oldukca yumusattim.o kadar ki soft lar ile 25 tur attim :) keske katilim daha cok olsaydi .yuksek katilimli multiclas yarislar bence daha zevkli olacaktir.cunki yarista kopma olmuyor, yalniz bile kalssn, ya hizli srsba yetisiyor, yada en hizli isen onune yavas pilot cikiyor.
Mesrla bana tr 6 kiisi olmamiza ragmen bana tur bindirenlerden dolayi sanki 10-12 kisi yarisiyor gibi hissetiim bir ara :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 903 time
İletişim:

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

Lisanslar güncellendi
The World is Mine!