Ahmet Tokmak yazdı:Kazanan Burak'a tebrikler. Yine lider giderken darbelerle temaslarla gerilere yollandım. Önce osman arkadan ittirererk spin attırdı çok ciddi zaman kaybettim ve hasar aldım. Asıl önemlisi liderle farkı kapatıp geçeceğim sırada mavi bayrakta birisi ismini göremedim replaydan bakıcam ama kasıtlı olarak beni bekledi ve bilerek vurdu. Bu kişi kimdir ne sebeple böyle bir harekete girmiştir hakemlerin araştırmasını istiyorum. 100 m den yol verip yanına gelince bilerek bana çarptı. Yedekte bekleyen bir çok arkadaşımız var bu ortamda yarışmak isteyen. Şahsın yapmış olduğu tavırın yöneticiler tarafından dikkatlice izlenip gerekli cezayı vermesini bekliyorum.
Bu söyleminin çok ağır ve
kırıcı olduğunu düşünüyorum. Birine bilerek iteklemek ve hiç bir şey olmamış gibi devam etmek olsaydı haklısın derdim. Birini kaza ile itekleyip ardından beklemek ise saflıktır (aptallıktır).
Kasıtlı olarak hem itekleyip hem de beklenen pis bir strateji mi var? Tahayyül edemiyor ve ciddi ciddi soruyorum???
Yahu benim için o kadar heyecanlı ve güzel bir yarış oldu ki!! Bir Levent geçiyor bir ben geçiyorum. bir yandan hemen arkamızda sinsi sinsi seni beklerken görüyorum. Keza Leventle kavga ederken Şık bir şekilde geçişini izliyorum. Her şey muntazam gidiyor. Sonrasında aramızdaki fark açılıyor. Aramız çok kopması diye istikrar gösteriyorum. Son virajda seni yakalıyorum. Bu olaylar olurken o kadar mutlu ve tansiyon tavan gidiyorum ki! Ve dostum bu senin sayende oluyor. Ali Velinin değil... Yahu sen bana nasıl kasıtlı çarptı
araştırın bu adamı dersin? Abi ben bu yarışta kullandığım ve kendi yaptığım kıçı kırık setup ı Discorda diğer arkadaşlarda yararlansın diye paylaştım. 3 yaşındaki çocuk gibi bacaklarım titriyordu yahuu.. Bu kadar cocuk ruhuyla yarıştığım bir yarışta şeytan muamelesi görmekte nedir? Acayip üzüldüm. Fakat sen bildiğinn hırs yapmış "bu kişi" diye hitap ediyorsum. Acayip şaşkınım acayip! Cezam varsa kesilir ne yapayım? Önümüzdeki yarışa bakar yolumuza devam ederiz.
Haa bu arada "çırak ustayı geçer" diye çok güzel bir sözümüz vardır. Bilmiyorsundun falan...