1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Teknik Altyapı testi

Gönderilme zamanı: 01 Oca 2018, 16:35
gönderen Taner
Bu akşamdan itibaren Fuji pisti pilotlar ve yönetimin teknik altyapılarını ayarlayıp test etmesi için açılacaktır. Pist sürekli açık olup sadece antrenman seansı şeklinde düzenlenecektir. Takımbaşı iki adet araca göre ayarlanmış olup, pilotların yaşadıkları tecrübeleri ve olası bulabildikleri optimum ayarları başlık altında bildirmeleri lig öncesi önemlidir.
Platin e-sport ligi bir hafta takvim gecikmesi ile başlayacaktır.
Bilginize.

Re: Teknik Altyapı testi

Gönderilme zamanı: 01 Oca 2018, 16:38
gönderen Taner
Araç içi sağ taraftaki menüden uygulamaları en az sayıya indirirseniz ciddi derecede FPS artışı oluyor. Uygulamaların ana menü seçenekler kısmından tikinin kaldırılması etkili olmamaktadır. Sadece piste çıktığınız anda sağ taraftan pasif edin ve farkı gözlemleyin.

Re: Teknik Altyapı testi

Gönderilme zamanı: 01 Oca 2018, 16:51
gönderen MUE
Ekrandaki uygulamaları kaldırınca, yaklaşık 40fps kazandım.
Gerekli ugulamaları, 3 ekrana bölerek lazım olanlar arasında geçiş yapılabilir. Gerekmekdigi zaman boş ekranı seçip, tüm uygulamaları kaldıra bilirsiniz. Bu sayede FPS baya rahatlıcaktır.
Ayrıca araçların üstünde ki isimler de, fps ye olumsuz etki etmekte. Gerekmedikçe bunuda kapata bilirsiniz.

Re: Teknik Altyapı testi

Gönderilme zamanı: 01 Oca 2018, 17:00
gönderen Aranel Ciryatan
Serverda toplantıda konuşulduğu gibi 15 hz'e düşürdüm ve ayrıca sunucu makinamızda firewall'ı deaktif duruma getirdim. Grip konusunda Furkan'ın önerisini bekliyorum tekrar güncellenecek server ayarları.

Re: Teknik Altyapı testi

Gönderilme zamanı: 05 Oca 2018, 21:09
gönderen raicem
Dün akşam servera girerek ben de performans testi yaptım. Benim 4 çekirdekli i5-6400 işlemcim, 4 Gb Ramli fabrikadan OC'li bir Zotac GTX 960 ekran kartım ve de 8 GB DDR4 ramim var. Ortalama bir setup diyebilirim. Grafik ayarlarını çok açmıyorum çünkü 60 FPS'ye yakın kullanmak sakat olur diye düşünüyordum (Ozan toplantı sırasında bunu doğruladı sağolsun) Bu güne kadar AC'de hiç problem yaşamamıştım. AC ayarlarını aşağıda paylaşıyorum.

Öncelikle reflection ayarlarını Furkan'ın bahsettiği değerlere getirdim. Sunucuya girdiğimde kendi ekran widgetlarım ile (realtime, lastikler, sidekick, helicorsa) 120-140 FPS civarında bir rakam gördüm. Widgetları kapattığımda ise bu değer 180lere kadar çok rahat çıktı. Açıkçası bu kadar etki ettiğini bilmiyordum, şaşırdım. Bende widget başına 10 FPS kadar etki etti. Aşırı FPS düşüren bir widgeta rastlamadım.

Elbette bunlar pist üzerinde kimse yokken gerçekleşti. Road Benders adına ufak bir test yapmış oldum. Aşağıdaki resimde tüm grafik ayarlarımı bulabilirsiniz.

Resim

Re: Teknik Altyapı testi

Gönderilme zamanı: 05 Oca 2018, 21:46
gönderen adnaneren1977
APPLER AÇIIKKEN 100 FSP YAKLAŞIK BAYA KALABALIK BENDE
APPLER SAĞDAKİ MENUDEN KAPATTIĞIMDA 140 FSP
PTRACKER KAPATTIĞIMDA 160 FSP
CAN ALICI YER UI MODILES ANA MENUDEN TİKLERİ KAPATTIĞIMDA 240/260 FSP